Selecteer een pagina

De Witte Hoeve

De Geschiedenis

”Opa en oprichter Wiel komt nog elke dag een kijkje nemen op de plek waar hij in 1961 met 6.000 vleeskuikens begon. “Meehelpen is een beter woord”, lacht kleinzoon Koen. “Pap en opa verzorgen de scharrelkippen en de vleesvarkens, ik doe de zeugen en de biggen. Mam verzamelt de eieren, onderhoudt de tuin en het erf en zorgt ervoor dat de twee automaten aan de straat voor de consument dagelijks gevuld zijn met verse eieren en varkensvlees van eigen bodem. Zus Linda en broer Kees springen bij als het nodig is en Kees verzorgt de website van ons bedrijf.” Maria, de moeder des huizes, is er maar wat trots op. “Iedereen levert een bijdrage, we zijn een écht familiebedrijf.”

VLEES- EN EIEREN AUTOMAAT

Een deel van de scharreleieren en het varkensvlees wat bij ons op de boerderij wordt geproduceerd verkopen we in onze eierenautomaat en de vleesautomaat. We willen ons lekkere eitje en stukje vlees natuurlijk ook lokaal afzetten, want we zijn trots op de producten die we maken.

We verkopen de volgende varkensvleesproducten:

Peelburger: hier zit de schnitzel en karbonade in verwerkt

Hamburger de luxe: hier zit het schoudervlees in en het vlees van de spareribs en hieltjes in verwerkt

Gehakt de luxe: hier zit de schouder en hals karbonade in verwerkt

Worst de luxe: hier zit de schouder en hals karbonade in verwerkt

Spek

Balkenbrij

Allergenen: alle producten zijn glutenvrij, behalve balkenbrij en de hamburger de luxe.

600