Selecteer een pagina

Theetuin Tungelroy

De theetuin maakt onderdeel uit van onze boerderij, gelegen aan de Hulsweg 2 in Tungelroy (gemeente Weert) met uitzicht op de Tungelroyse beek. Door de unieke ligging, grenzend aan natuurgebied De Krang is de Hulsweg een geliefde wandel-/fiets- en paardrij route. Voor alle bezoekers, ook degenen die per auto komen, is er parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de theetuin.

Kinderen mogen naar hartelust ravotten op onze speelweide. Nabij het terras zijn er voorzieningen van eenvoudige attributen zoals bijvoorbeeld een zandbak en een voetbaldoeltje.

Theetuin de Tungelroyse beek is een plek waar het goed uitrusten en vertoeven is, zowel buiten als binnen in de Gelagkamer.

Ons motto is: in de natuur, met de natuur, voor de natuur en volgens de natuur. Groen met al haar varianten. Wij vinden het belangrijk dat de mens, zowel groot als klein, contact heeft en maakt met de natuur in al haar verschijningsvormen. Genietend van het uitzicht vanuit de theetuin hoort hier een biologisch kopje thee/koffie bij met een huisgemaakt en vers stukje taart, zodat de pure smaak van verse producten bijdraagt aan het genieten van het buiten zijn.

De Theetuin is dit seizoen geopend van 1 april tot 1 oktober