Selecteer een pagina

Rondmeer

Sinds 2011 zijn onze activiteiten uitgebreid met een terras. Hier kunnen gasten ( ook fietsers & wandelaars) even tot rust komen onder het genot van een kop koffie met een warme wafel en vruchtentopping. Bijna alles zelf en samen gemaakt en van eigen bodem. Ook voor een eenvoudige lunch of een heerlijke ambachtelijke ijscoupe kun je op ons terras terecht. Genieten van de ruimte en de stilte en voor kinderen ook volop ruimte om te spelen en ontdekken in de buitenlucht. Wilt u ons met een groep bezoeken, (meer dan 8 personen) dan vragen we u vriendelijk van te voren even te reserveren.

Pluk & moestuin

Zorgboerderij Rondmeer beschikt over een pluk / moestuin. In de zomer zijn hier groenten en vruchten uit eigen tuin verkrijgbaar, waaronder sla, courgette en pruimen. Kom snel langs en pluk zelf je favoriete groenten en vruchten! Maar ook onze mooie bloemen!

Nieuw : pluk je eigen kruiden thee.

Sinds dit seizoen kun je ook je eigen kruidenthee plukken in onze kruidenhoek op ons terras. Puur natuur! Kies je eigen smaak.

openeningstijden

Vanaf zaterdag 1 april is ons zorg-terras weer geopend! We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00- 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.30 uur. Wilt je ons terras met een groep bezoeken ( meer dan 8 personen ) dan vragen we om van te voren even te reserveren. We hebben een ruim terras en speelruimte voor de kinderen. Voor info en activiteiten van zie Zorg-Terras in het hoofdmenu. Tot ziens bij Rondmeer!