Selecteer een pagina

Mildershoof

Mildershoof is een melkveebedrijf met een eigen kaasmakerij en zuivelbereiding. De melk van onze koeien is het belangrijkste product dat wij op ons bedrijf produceren. Van deze melk maken wij de Hieërlikste Limburgse Ambachtelijke kazen en zuivel.  De ambachtelijke bereiding maakt de kaas rijk, vol en uniek van smaak. De smaak van de kaas is mede afhankelijk van het koeienvoer dat wij telen rondom ons bedrijf. 

Welk kazen maken we: 

Op onze boerderij wordt de koeienmelk o.a. verwerkt tot Kaas van de Boerderij type “Goudse kaas”. 

Daarnaast maken we nog 18 soorten kruidenkazen. 

Truffel, lindeboom Bierkaas, Mosterd, Fenegriek, Mexicaans, Italiaans, Spaans, Knoflook/ui, Peper, Komijn, Bieslook, Honing/klaver, Pesto, Brandnetel, Tuinkruiden, Kruidnagels, Aspergekaas en Provencaalse kaas..

Zuivelbereiding :

Sinds maart 2022 zijn we gestart met het maken van  verschillende soorten zuivel. Op termijn zullen we dit uitbreiden. 

Ons assortiment bestaat uit: Yoghurt, yoghurt met vruchten, karnemelk, rijstepap, rijstepap met vruchten, chocoladevla en vanillevla. 

Winkel met Terras:

Al onze producten kunt u kopen in onze winkel die gelegen is langs ons landbouwbedrijf. Tevens kunt U op ons terras genieten van een kleine kaart, in een rustige en prachtige omgeving met ruim uitzicht.

In onze winkel hebben wij meerder streekproducten toegevoegd aan ons assortiment. Denk hierbij oa aan : wijn, bier, sappen, jams, dips, kruiden…etc…