Selecteer een pagina

het hobbyschuurtje

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg ligt onze (activiteiten-) boerderij het Hobbyschuurtje.

Wij zijn Nico en Carin Rietjens en runnen samen een melkveebedrijf. Op een oppervlakte van ongeveer 47 ha. worden 95 melkkoeien en 55 stuks jongvee verzorgd. Naast het melkveebedrijf neemt Carin de creatieve, recreatieve en educatieve tak voor haar rekening. We vinden het belangrijk dat de kinderen maar ook de volwassenen weten hoe we op een duurzame en verantwoordelijke manier melk produceren. Met trots laten we zien, horen, proeven en ruiken hoe het er op een modern melkveebedrijf aan toe gaat. Graag tot ziens bij ons op de boerderij! Vergeet niet om een afpraak te maken, bel, app of mail met Carin.

Sinds 2019 hebben we onze eigen beautylijn Beauty with Biest en gezondheidslijn Power with Biest waar we super trots op zijn, een uniek streekproduct! De producten verkopen we in onze beautyfarm of in onze webshops. Daarnaast verkopen we eigen gemaakte koeienhuiddecoraties en  leuke koeien hebbedingen in onze webshops SchitterRund en Koester.

Binnenactiviteiten

Met een groep of kleiner gezelschap een leuke binnenactiviteit plannen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook wanneer het zonnetje niet schijnt kun je je bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje vermaken! Klik hierboven op de groene menubalk op binnenactiviteiten om alle binnenactiviteiten te bekijken.

Buitenactiviteiten

Op zoek naar een leuke buitenactiviteit? Voor verschillende gelegenheden en groepen hebben wij een uitgebreid assortiment aan buitenactiviteiten.                                   
Beleef jij bij ons buiten het boerenleven? Klik dan hierboven op de groene menubalk op buitenactiviteiten om al onze buitenactiviteiten te bekijken.

600